Siyaset

Volkan Özmen’e 500 kişi destek verdi

MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi olan ve yeni dönem içinde devam etme kararı alan Volkan Özmen, meşaleler eşliğinde ilçe binasına giderek 500 kişinin desteği altında dosyasını teslim etti.

15 Aralık 2023 Saat: 11:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 90 kez okunmuştur

Volkan Özmen’e 500 kişi destek verdi
Volkan Özmen’e 500 kişi destek verdi

Volkan Özmen meclis üyeliği aday adaylık dosyasını teslim etmek için ilçe binasından yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta destekçileri ile buluştu. Kalabalık gurup toplandıktan sonra Türk bayrakları, meşaleler ve marşlar eşliğinde yürüyerek parti önünde bekleyen ikinci gurupla buluştular. Kalabalık parti binasın sığmayınca yaklaşık 50 kişi salona alındı.

Burada ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, 5 yıldır görevini başarıyla yapan Volkan Özmen’in devam etmek istemesinden mutluluk duyduklarını ve her geçen gün daha da güçlendiklerini söyledi. 

"BU BİR HİZMET YARIŞIDIR"

Volkan Özmen dosyasını teslim ederken yaptığı konuşmada, MHP bayrağı altında görev yapmaktan gurur duyduğunu söyleyerek, “Önümüzde daha yapılacak çık iş, hizmet dönemi bulunuyor. Bu nedenle yaptığımız istişareler sonrasında bir 5 yıl daha görev istemeye karar vererek, aday adayı oldum. Bu bir hizmet yarışıdır ve görev verilen her arkadaşımız layıkıyla hizmet edecektir” dedi.

Daha sonra alkışlar arasında aday adaylık dosyasını teslim eden Volkan Özmen, çekilen resimlerin ardından saha çalışmalarına devam etmek üzere partiden ayrıldı. Açıklama sırasında STK temsilcileri ve partinin ileri gelen isimleri ile yönetim kurulu da salonda yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑