Siyaset

Yıldıztekin, "Bu seçimin bir kazananı ya da kaybedeni olmayacak"

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti.

21 Ocak 2024 Saat: 19:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 69 kez okunmuştur

Yıldıztekin, Bu seçimin bir kazananı ya da kaybedeni olmayacak
Yıldıztekin, "Bu seçimin bir kazananı ya da kaybedeni olmayacak"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ilan edilen Gencay Yıldıztekin, sahaya indi. Merkezi Darıca’da bulunan Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu’na ziyarette bulunan Yıldıztekin, Dadaşlar ile kucaklaştı. Aslen Erzurum Oltulu olan Yıldıztekin, hemşehrileri tarafından büyük bir  ilgi ile karşılandı.

YILDIZTEKİN: HERKESE SAYGIMIZ VE SEVGİMİZ VAR

Programda yaptığı konuşmada önemli mesajlar veren İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin,

“Erzurumlular’a bir karşılık beklemek adına hizmet etmedim. Karşılık bekleseydim, o zaman Dadaşlığı anlamamış olurduk. Camiamızın içinde farklı partilerde görev yapan kardeşlerimiz var. Hepsine saygımız ve sevgimiz var. Biz, herkesi bağrımıza basacağız” dedi.

“BU SEÇİMİN BİR KAZANANI YA DA KAYBEDENİ OLMAYACAK”

Yıldıztekin konuşmasının devamında ise,

“Siyasi felsefemizde karalama ya da kötüleme asla yok. Bu seçimin bir kazananı ya da kaybedeni olmayacak. Seçim sonunda milletimiz bir kişiye görev verecek. Bizim siyasete bakış açımız bu. Ben bu ailenin parçası, sizlerin evladıyım. Herkesin fikirlerine ve tavsiyelerine daima açığım. Gönül kapılarını açarak şahsıma göstermiş olduğunuz sıcak misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı, OLFED Başkanımız Taner Sağlam ve yönetimi başta olmak üzere, federasyona bağlı tüm dernek başkanları ve yönetim kurulları ile Oltulu hemşehrilerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑