Siyaset

YRP'den sonra İYİ Parti'de noktayı koydu

15 yıl boyunca AK Parti’den belediye başkanlığı görevi yapan ve 3 dönem kuralına takılan Hüseyin Ayaz geçtiğimiz aylarda yerel seçimlerde bağımsız aday olacağını açıklamıştı. Gündemden adı bir türlü düşmeyen Ayaz’ın İYİ Parti ve YRP’den aday çıkabile

16 Aralık 2023 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 56 kez okunmuştur

YRPden sonra İYİ Partide noktayı koydu
YRP'den sonra İYİ Parti'de noktayı koydu

AK Parti’den 15 yıl boyunca Belediye Başkanlığı görevi yapan ve 14 Mayıs genel seçimler öncesinde AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Ayaz hem ziyaretlere hem de temayyül yoklamasına katılmadı. 3 dönem kuruluna takıldığı için tekrardan aday gösterilemeyen Ayaz, genel seçimler olmayınca yerel seçimlere hazırlanmaya başladı. Aday adaylığını duyurmasının ardından gündeme sıklıkla gelen Hüseyin Ayaz için yerle basında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile sık sık görüştüğüne dair söylentiler dolandı.

Bunların yanı sıra Hüseyin Ayaz’ın İYİ Parti’den de aday olabileceği konuşuldu. Ancak Hüseyin Ayaz adaylığını ne YRP’den yana ne de İYİ Parti’den yana kullandı.

Adaylığını duyurmasının ardından gündemde adı geçen Hüseyin Ayaz sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda altını çizerek harikulade bir siyasi aktör olduğunu belirtti. Sözleri üzerine de tepkilerin ardı kesilmedi.

YRP’DE HÜSEYİN AYAZ KESİN YOK

İsmi Yeniden Refah Partisi ile sık sık anılan Hüseyin Ayaz söylediği sözler üzerine Yeniden Refah Partisi’nden de tepki aldı. YRP İl Başkanı Ali Taştan şu ifadeleri kullandı;

“O kiminle görüşür bilemem ama bizim gündemimizde öyle bir canlı türü yok” demesiyle kalmayarak “ Başiskele’de son durumumuz şu; Hüseyin Ayaz kesin yok” ifadelerini de kullandı.

İYİ PARTİ’DE NOKTAYI KOYDU

Gözlerin üzerinden bir türlü çekilmediği Hüseyin Ayaz’ın sadece Yeniden Refah Partisi ile bir bağlantısı olmadığı ve İYİ Parti’den de aday adayı olabileceği konuşuluyordu.  

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur ile görüşmeler yaptığı bilinen Ayaz hakkında YRP’den sonra İYİ Parti’de noktayı koydu. Hüseyin Ayaz hakkında açıklamalarda bulunan Nusret Acur, Ayaz’ın kendilerinden süre istediğini, verilen sürenin ardından kararını bildireceğini ancak bu süre Ayaz’a tanınmasının ardından Ayaz’ın herhangi bir dönüş yapmadığını belirtti.

Hüseyin Ayaz’ın İYİ Parti’den adaylık konusunun kapandığını söyleyen Nusret Acur, ‘’  Allah çıktığı yolda kendisini muvaffak etsin.’’ Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑