Asayiş

ADD Kocaeli'den Emine Şenlikoğlu hakkında suç duyurusu

Cihannüma Kocaeli Temsilciliği tarafından düzenlenen vefa gecesine katılan yazar Emine Şenlikoğlu’nun, “Türkiye’yi Yahudiler kurmuştur” sözleri büyük tepki çekti. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi Emine Şenlikoğlu hakkında suç duyurusund

18 Aralık 2023 Saat: 19:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 74 kez okunmuştur

ADD Kocaeliden Emine Şenlikoğlu hakkında suç duyurusu
ADD Kocaeli'den Emine Şenlikoğlu hakkında suç duyurusu

 Cihannüma Kocaeli Temsilciliği tarafından düzenlenen vefa gecesine katılan yazar Emine Şenlikoğlu, “Bir söz vardır. Dünyada Yahudilerin kurduğu üç devlet vardır. Biri İsrail, biri ABD, birisi ise  Türkiye’dir. O kadar aldatılmışız ki köle olduğumuzu görememişiz. Burada da hakkımızı yemişler. Köleler her yerde özel kıyafetler giyerler. Öyle köleler olmuşuz ki kendi kıyafetlerimizi bile giymemişiz. Köleliğimizi fark ettik ve uyandık. Rabbim kölelikten uyanışımızı daha da hızlandırsın”ifadelerini kullanmıştı. Skandal olan sözler kamuoyunda büyük tepki çekti. ADD Kocaeli Şubesi, Emine Şenlikoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

"SKANDAL SÖZLER SARF EDEN PROVAKATÖR"

ADD Şenlikoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını, " Cihannüma Kocaeli Temsilciliği tarafından düzenlenen vefa gecesine katılarak skandal sözler sarf eden provokatör Emine Şenlikoğlu hakkında şubemiz:

20 Aralık 2023 Çarşamba günü suç duyurusunda bulunacaktır.

Üyelerimiz, değerli Atatürkçüler ve kamuoyunun bilgisine.

Provokatör Emine Şenlikoğlu'nun o sıkandal sözleri: Bir söz vardır. Dünyada Yahudilerin kurduğu üç devlet vardır. Biri İsrail, biri ABD, birisi ise Türkiye’dir. O kadar aldatılmışız ki köle olduğumuzu görememişiz. Burada da hakkımızı yemişler. Köleler her yerde özel kıyafetler giyerler. Öyle köleler olmuşuz ki kendi kıyafetlerimizi bile giymemişiz. Köleliğimizi fark ettik ve uyandık. Rabbim kölelikten uyanışımızı daha da hızlandırsın” şeklinde bir açıklama ile duyurdu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑