Güncel

Atalar Mescidi’nde ilk namaz kılındı

Körfez Belediyesi tarafından bölgenin ihtiyacı doğrultusunda Atalar Mahallesi’nde inşa edilen mescitte ilk namaz kılındı. Cuma namazını ilçe müftüsü Abdül Muhammet Çınar kıldırdı

9 Nisan 2021 Saat: 16:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 417 kez okunmuştur

Atalar Mescidi’nde ilk namaz kılındı
Atalar Mescidi’nde ilk namaz kılındı

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, göreve geldikten sonra Atalar Mahallesi’nde vatandaşlarında talepleri sonrasında bir mescit yapılması için talimat vermişti. Yapılan incelemeler sonrasında kısa sürede mescit inşaatına başlanıp tamamlandı. İç tefrişatı da bitirilen mescitte dün ilk namaz kılındı.

 

NAMAZI MÜFTÜ KILDIRDI

Başkan Şener Söğüt, başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve vatandaşlar, ilçe müftüsü Abdül Muhammet Çınar’ın kıldırdığı Cuma namazında Atalar Mescidi’ndeydi. Kılınan Cuma namazı sonrasında vatandaşlar mescit dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederken, Başkan Söğüt de, “Vatandaşlarımızın talepleri vardı, eksikliği giderdik” dedi.

 

BÖLGE İÇİN İHTİYAÇTI

Prefabrik yapı olarak inşa edilen mescidin yan tarafında abdest alma alanı ve wc de yer alıyor. Ayrıca içeride kadın ve erkekler için iki ayrı bölmesi bulunuyor. Başkan Söğüt, “Bölge için gerçekten bir ihtiyaçtı. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın camiye gidişleri zor oluyordu. Bu eksikliği de Körfez Belediyesi olarak bizler ortadan kaldırdık” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑