Güncel

Başkan Özlü’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18 Mart 2021 Saat: 13:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 373 kez okunmuştur

Başkan Özlü’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Başkan Özlü’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Çanakkale Zaferi’nin milletimizin tarih boyunca kazandığı en gurur verici zaferlerden ve en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kahraman ecdadımız dünyada eşi benzeri olmayan bir mücadele örneği göstererek, canıyla, kanıyla topyekün destansı bir mücadele içerisinde 18 Mart 1915’te unutulmaz bir zafer kazanmıştır. Çanakkale Zaferimiz Türk milletini birbirine kenetleyen, birlik ve beraberliğinin en önemli nişanelerinden biridir. Aziz milletimizin zor şartlar altında yedi düvele karşı kazandığı bu destansı zaferde şehit düşen kahraman şehitlerimiz anısına Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı şu mısralar Çanakkale Zaferimiz’in nasıl destansı bir zafer olduğunu vurguluyor.

“Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın”

Tarihe sığmayan “Çanakkale Geçilmez” diyerek canlarını kanlarını bu güzel topraklarımızı feda eden kahraman şehitlerimizin mirasçıları olarak bizler de sağlam bir bilinç ve ruh ile vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkacak, geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz.

Bu duygularla, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde bu destansı zaferimizin 106. yıl dönümünü kutluyor,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑