Güncel

Başkan Özlü Yaşlılar Haftası’nda 7’den 77’ye Gönüllere Dokundu

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” dolayısıyla ilçenin ulu çınarlarını ziyaret etti.

23 Mart 2021 Saat: 15:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 370 kez okunmuştur

Başkan Özlü Yaşlılar Haftası’nda 7’den 77’ye Gönüllere Dokundu
Başkan Özlü Yaşlılar Haftası’nda 7’den 77’ye Gönüllere Dokundu

Koronavirüs salgınından en fazla etkilenen yaşlıların kıymetinin bir kez daha anlaşıldığı bu zorlu günlerde “Yaşlılar Haftası”  dolayısıyla ilçenin ulu çınarlarını temizlik, maske ve mesafe kurallarına uygun olarak ziyaret eden Başkan Özlü, büyüklerini yalnız bırakmayarak gönüllerine dokundu.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yaptığı ziyarette, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi de eşlik etti. Yaşlı hemşehrilerini evlerinde tek tek ziyaret eden Özlü, büyüklerinin hem Yaşlılar Haftası’nı tebrik etti, hem de ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu, talep ve görüşlerini aldı.

Başkan M. Yasin Özlü, ziyaretler sırasında karşılaştığı geleceğin teminatı çocukları da mutlu etti. Çocuklara oyuncak bebek ve arabalar, çikolatalar dağıtan Özlü, günün anısına çocuklar ile fotoğraf da çektirdi.

BAŞKAN ÖZLÜ: ALLAH BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Başkan Özlü, ziyarette yaptığı açıklamada yaşlıların her zaman baş tacı olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımız. Özellikle bu salgın sürecinde büyüklerimizin kıymetini daha çok bilmeliyiz. Onların sağlığı için Koronavirüs tedbirlerine daha çok riayet etmeli ve onları korumalıyız. Ulu çınarlarımızın gölgesi huzur bulduğumuz, kendimizi en iyi hissettiğimiz yerdir. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Bu zorlu günlerde Allah tüm yaşlılarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑