Siyaset

Bekiroğlu “ Durmadan, yorulmadan teşkilatımızın her hücresiyle sahadayız “

MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu, ilçe yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerine ve partililere mesaj verdi. Bekiroğlu “ Durmadan, yorulmadan teşkilatımızın her hücresiyle sahada olmaya devam edeceğiz “ dedi.

14 Kasım 2023 Saat: 12:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 163 kez okunmuştur

Bekiroğlu “ Durmadan, yorulmadan teşkilatımızın her hücresiyle sahadayız “
Bekiroğlu “ Durmadan, yorulmadan teşkilatımızın her hücresiyle sahadayız “

MHP Körfez İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart 2024 ‘te yapılacak yerel seçimler öncesi teşkilat çalışmalarını belirledi. Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu “ Bu güne kadar fitneye ve arkadan dolananlara teşkilat olarak müsaade etmedik. Bundan sonrada kimse müsade etmemizi beklemesin.

İl Başkanın Emrinde, Liderimizin İzindeyiz

“ Herkes bilir ki bizde esas olan teşkilattır “ ifadeleriyle açıklamasına devam eden MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu “  İlçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve tüm hücrelerimiz ile hız kesmeden, durmadan ve yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. MHP Körfez İlçe Teşkilatı İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın emrinde, liderimiz Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin izinde 31 Mart yerel seçimlerinde tüm teşkilatımız ile birlikte yeni bir başarıya imza atacağız “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑