Güncel

Çenesuyu zammına tepki: “Yüzde 50 zam zulümdür”

Çenesuyu zamlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine taşıyan Bağımsız Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, “Çenesuyu’na yüzde 40 zam yaptılar sonra yüzde 20 indirdiler. Şimdi de dolumlara yüzde 50 zam yaptılar. Bu insafsızlıktır, zulümdür.” dedi.

23 Ocak 2024 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 152 kez okunmuştur

Çenesuyu zammına tepki: “Yüzde 50 zam zulümdür”
Çenesuyu zammına tepki: “Yüzde 50 zam zulümdür”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 14 gündem maddesinin görüşüldüğü meclisi, Başkan Vekili Zinnur Büyükgöz yönetti. Bağımsız Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, Derince Belediyesi iştiraklerinden Çenesuyu’na yapılan zamları eleştirdi.

‘MECLİSİ 5 DAKİKADA KAPATIYORSUNUZ

Meclislerde ikinci oturumların çok kısa sürmesine de eleştiride bulunan Meclis Üyesi Canbaz, “Meclisi 5 dakikada kapatıyorsunuz. Böyle olmaz ki. Bir kere de biz söz alalım yahu.  Malum işçiye memura emekliye zam verildi. Zamlar belli, enflasyon belli. Geçen de dönem önerge vermiştik. Benim derdim Kocaeli’nin markası olan Çenesuyu’na zam yapılması ile. Çenesuyu’na yüzde 40 zam yaptılar sonra yüzde 20 indirdiler.” şeklinde konuştu.

‘YÜZDE 20’Yİ ÇEKİP YÜZDE 50 ZAM YAPTINIZ’

Yüzde 40 zammın tepkilerden sonra yüzde 20’ye düşürülüp, dolumlara da yüzde 50 zam yapılmasını eleştiren Canbaz, “Şimdi de dolumlarda yüzde 50 zam geldi bu zulümdür. Milletin suyuna da bu kadar zam yapılmaz. Derince belediyesi yüzde 50 zam yapmış bu insafsızlıktır.” diyerek eleştirilerde bulundu. Canbaz’ın zam eleştirilerine cevap veren Büyükgöz “Çenesuyu ilçe belediyemizin işletmesi olan bir kuruluş, oradaki idari konuları onlar alır. Ama Tahir Başkanımız da çağrınızı ileteceğiz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑