Güncel

Derince' de eşi tarafından işkenceyle öldürüldü

Derince ilçesinde 9 aylık bebeği olan bir kadın, tartıştığı eşi tarafından 2 gün süre ile işkence edildikten sonra başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü

25 Eylül 2021 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 538 kez okunmuştur

Derince de eşi tarafından işkenceyle öldürüldü
Derince' de eşi tarafından işkenceyle öldürüldü

Derince ilçesinde gerçekleşen dehşet veren cinayet, dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 yıllık evli olan Hatice Senem (23), ve sürekli olarak anlaşmazlık yaşadığı öğrenilen eşi Mehmet Senem ile 23 Eylül Perşembe gecesi tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine  Mehmet Senem, 9 aylık bebeği olan eşi Hatice Senem’in başına sert bir cisim ile vurarak öldürdü.

Kavga seslerini duyanların mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 9 aylık bebek annesi Hatice Senem’in öldüğünü belirledi. Ölen kadının cansız bedeni yapılan olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırılırken, eşini öldüren Mehmet Senem ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Ölen Hatice Senem’in hastanede yapılan otopsisinde 2 gün boyunca feci şekilde işkence görerek darp edildiği ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

 

Uğur Maya

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑