Güncel

Dermatoloji Uzmanı Vasfiye Ayhan Kliniğini açtı.

Kocaeli halkına daha kaliteli hizmet vermek adına kendi kliniğini açtığını ifade eden Uzm. Dr. Vasfiye Ayhan, kliniğinde verdiği hizmetleri anlattı.

30 Eylül 2021 Saat: 15:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 329 kez okunmuştur

Dermatoloji Uzmanı Vasfiye Ayhan Kliniğini açtı.
Dermatoloji Uzmanı Vasfiye Ayhan Kliniğini açtı.

 “Kliniğimizde hasta kabul etmeye başladık. Ancak pandemi nedeni ile açılış töreni yaparak sevdiklerimizi riske atmak istemedik. Daha güzel günlerde sağlıkla, huzurla, mutlulukla sevincimizi dostlarımız, sevdiklerimiz ve sevenlerimizle paylaşmanın hayalini kuruyoruz.

Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı olarak deri, saç, tırnak, ağız ve genital mukozanın hastalıklarının tanı ve tedavisinin yanı sıra ağırlıklı olarak ameliyatsız estetik işlemler yapıyorum. Botox, dolgu, mezoterapi, PRP, saç tedavileri, leke ve iz tedavileri, altın iğne ile yüz gençleştirme, IPL lazer ile kırmızı yüz ve gül hastalığının tedavisi, peeling, medikal cilt bakımı kliniğimizde verdiğimiz başlıca hizmetler. Amacım kozmetik ve medikal estetik uygulamalara hızla artan talebi kaliteden ödün vermeden, FDA onaylı, CE sertifikalı ürünler ve cihazlar kullanılarak güvenli ve etkin bir şekilde karşılamak.

Vasfiye Ayhan Kimdir?

1980 Karabük doğum’luyum. İlk-Orta ve Lise Eğitimini Karabük’te tamamladım.  2004 yılında Marmara Ünv. Tıp Fakültesin ’den mezun oldum. Aynı yıl Kocaeli Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalın ’da araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım. Ancak iyi anılar biriktirdiğim ve eşimle tanışmama vesile olan görevimden hayalim olan Dermatoloji İhtisasını yapabilmek için ayrıldım.  2009-2016 yılları arasında İstanbul Medeniyet Ünv. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Deri ve Zührevi Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimi aldım. Bu sırada ikiz kızlarım dünyaya geldi. 2016-2018 tarihlerin’de Hakkari Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra İstanbul’da Esthetica, Mesitate Kavacık Hastanesi ve Kurtköy Ersoy Hastanesi’nde Dermatoloji ve Medikal Estetik alanlarında çalıştım. Ancak eşimin işi Kocaeli ’de olduğu için bir gözümüz hep bu şehirde idi. Mart 2020’de Özel Kocaeli Hastanesi’nde uygun bir pozisyon bulunca Kocaeli ye yerleşme kararı aldık. Pandemi şartlarında hep aklımızda olan klinik açma fikri olgunlaştı ve sonunda hayata geçirdik.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑