Siyaset

DP’li Uysal’dan iftarda AK Parti’ye ağır sözler!

Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı nedeniyle Kocaeli’ye gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, programda iktidara eleştirilerde bulundu.

29 Nisan 2022 Saat: 14:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 353 kez okunmuştur

DP’li Uysal’dan iftarda AK Parti’ye ağır sözler!
DP’li Uysal’dan iftarda AK Parti’ye ağır sözler!

Güçlendirilmiş parlamenter sistem mutabakat metninde ortaklaşa hareket eden 6 muhalefet partisi lideri arasında yer alan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Kocaeli’ye geldi.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Demokrat Parti (DP) Körfez İlçe Teşkilatı’nın Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftar programına katılan Genel Başkan Gültekin Uysal ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

NAZLIGÜL VE YILDIZ’DAN TEŞEKKÜR

Davetlerine icabet etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve Körfez İlçe Teşkilatı Başkanı Veli Yıldız, Uysal ve Enginyurt’a teşekkür etti.

UYSAL: YANLIŞLARININ BEDELİNİ MİLLETE ÖDETİYORLAR

23 Ocak tarihinde gerçekleştirilen Körfez İlçe Teşkilatı Kongresi’ne de katılarak iktidarı yerden yere vuran Genel Başkan Uysal, iftar programında da AK Partilileri eleştirmeyi unutmadı. Uysal konuşmasında, “Kur korumalı mevduat hesabını ortaya atarak yanlış yol izledikleri faiz politikasının  bedelini yine vatandaşlarımıza ödettiler. Daha geçtiğimiz günlerde emeklilik maaşlarının artacağını gündeme getirerek sonra da emekliye zam yok dediler. Yerliyiz milliyiz diyerek ihalelerle ülkenin en kıymetli değerlerini dışarıya verdiler. Herkesin hepimizin eşit şartlarda yaşadığı bir ülke olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

ENGİNYURT: BU MİLLET ERDOĞAN’I SANDIĞA GÖMECEK

Uysal’ın ardından sözü alan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki seçimleri kaybedeceğini söyleyerek ağır eleştirilerde bulundu. Enginyurt konuşmasında Şu ifadelere yer verdi;“Ülkede işsizlik had safhada vatandaş perişanken iktidardakiler manda yoğurdundan bahsediyor. Türkiye’nin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şerefsiz haysiyetsiz terörist dediği katil İsrail’i ziyarete gidiyor. Bunlar sana kardeş oldu da bu millet niye sana kardeş olmadı?

“ÜLKE UÇURUMA DOĞRU YUVARLANIYOR”

İşte böyle bir Cumhurbaşkanı ile ülke uçuruma gidiyor. Enflasyonu da 20 puan daha arttırdılar, yönetmiyorlar işte yönetemiyorlar. Yönetemediklerini de kabul etmiyorlar. Televizyonlarda Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a saldırıyorlar. Demokratlar Recep Tayyip Erdoğan’ın uykusunu kaçırıyorlar.

“DEMOKRATLAR ERDOĞAN’IN UYKUSUNU KAÇIRIYOR”

Osman Öcalan’a katil deyip de TRT ekranlarına çıkaran bunlar değil miydi? Bunlar dediler ki altılı masanın altında HDP var. Bunlar sürekli bu masada ısrarla HDP var diyor. Bu altılı masanın arkasında bir yedinci var o da hepimizin önderi Mustafa Kemal Atarürk’tür. Altılı masa dağılsa bile buradan sana hiçbir şey çıkmaz Sayın Recep Tayyip Erdoğan çıkmaz. İlk seçimde bu millet seni sandığa gömecek göreceksin”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑