Güncel

Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Elektrik faturalarıyla ilgili, yeni bir düzenlemenin geleceğini belirtti.

8 Şubat 2022 Saat: 09:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 332 kez okunmuştur

Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor!
Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Son millete hitapta Cumhurbaşkanımız zaten bunu açıkladı. Kullanılan kilovatsaat kotasını 150’den 210’a çıkartmak suretiyle, nispi de olsa bir rahatlama geldi ama benzer adımlar gene gelecek.

Görüyoruz bunu, özellikle elektrikle ilgili. Vatandaşlarımızın şikayetleri var. Bunlarla ilgili gerekli adımlar atılması için Cumhurbaşkanımız da talimatlarını verdi, veriyor. Bu süreci yakından takip ediyor.

Burada temel ilke, vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyecek adımları ivedi şekilde atmak. Bununla ilgili de neticeleri çok yakın bir zamanda göreceğiz.

Tabi ki içeride elektrikle ilgili, uluslararası enerji piyasalarında yaşanan birçok değişimle, hareketlilikle birlikte gelen bir pahalılık var, bu doğru. Bunu iyileştirecek ve vatandaşın o manada yükünü hafifletecek yeni adımlar da elbette atılacak."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑