Güncel

Erdoğan’dan Süper Kupa açıklaması; “Olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz”

Sudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa krizi ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Dünkü olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz” dedi.

30 Aralık 2023 Saat: 22:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 88 kez okunmuştur

Erdoğan’dan Süper Kupa açıklaması; “Olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz”
Erdoğan’dan Süper Kupa açıklaması; “Olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında açıklamalarda bulundu. Sudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa krizi ile ilgili açıklama yapan Erdoğan; “Dünkü olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz” dedi.

Erdoğan’ın konu ile ilgili açıklaması şöyle;

“Dünkü olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz Dün gece yaşanan hadiselerden duyduğumuz üzüntüyü vurgulamak istiyorum. Türk sporunun tartışmalarla değil başarılarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz. Hangi sebeple olursa olsun sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz.

Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir.  Türkiye'nin ve Türk milletinin onurunu bizim nasıl savunduğumuzu CHP bilmese de tüm dünya çok iyi biliyor. Ülkemizin itibarını nasıl koruduğumuzu muhalefet bilmese de tüm insanlık biliyor. CHP samimiyse bölücü uzantı ittifak noktalarından hesap sorsunlar.

Dünkü olayın şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına müsaade edemeyiz. Bu konuda yapılması gereken ne varsa hangi adım atılması gerekiyorsa onu yapmaktan çekinmedik, çekinmeyiz. Tüm küllülerimizden fair play ruhuna samimiyetle sahip çıkmalarını bekliyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑