Güncel

Filmlere konu olacak Gasp hikayesi

Körfez’de, filmlere konu olabilecek, güldüren ve düşündüren bir gasp ihbarı yaşandı. Taksi olarak çalışması için kiraya verdiği araçları ve plakayı satmak isteyen ruhsat sahibi gaspçı olarak ihbar edildi.

19 Mayıs 2021 Saat: 11:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 471 kez okunmuştur

Filmlere konu olacak Gasp hikayesi
Filmlere konu olacak Gasp hikayesi

Alınan bilgi ve iddialara göre H.Ö. adlı İstanbullu şahıs, emekli olduktan sonra İlimtepe Mahallesine yerleşti ve bir taksicinin önerisi ile birikimini değerlendirmek için 2 taksi plakası ve taksi satın aldı. Daha sonra da bu taksileri Körfez’de yeni açılan bir durağa çalışmaları için bıraktı. Yaklaşık 7 sene önce başlayan bu hikayede, taksilerini 4 sene önce durağa bırakan m al sahibi istediği gibi kazanç alamayınca plaka ve araçları satmaya karar verdi.

Bunun için yine Körfez’den 2 müşteri bulan H.Ö. araçları almak istediğinde 2 taksiyi de bulamadı. İddialara göre UKOME’ye giden mal sahibi plakaları ve araçları satacağını söyledi ancak kendisine taksilerin bulunup getirilmesi gerektiği söylendi. Buna anlam veremeyen ruhsat sahibi yine de isteneni yapmak için aramaya başladı ve taksilerden birisini buldu. Kendisinden her iki aracında bulunması istenince de Körfez’de ki alıcıların yardımı ile ikinci taksi 95 Evler’de bulundu. H.Ö. taksiyi kullanan şoföre aracın kendisine ait olduğunu söyleyerek otomobili almak istedi. Taksi şoförü kalabalık gurubu görünce taksiyi vermediği gibi polisi arayarak gasp ihbarı yaptı. Polis, noktaya gittiğinde bu kez de mal sahibi aracının gasp edildiğini söyledi.

Karışık olay sonrasında polis tüm şahısları alarak karakola götürdü. H.Ö. ruhsatını ve diğer belgeleri göstererek taksilerin kendisine ait olduğunu kanıtladı ve araçları aldı. İyi niyetli şahıs, her iki aracın şoförüne de günlük yevmiye olarak 200’er lira verdi ve şikayetinden de vaz geçerek satış işlemlerine başladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑