Güncel

Gazeteci Eranıl'dan Örnek Davranış

Başlattığı kitap toplama kampanyaları ile farklı illerde Şehitler adına kütüphane kurulmasına öncülük eden ve hizmete açan Bizim Gazete sahibi Mustafa Eranıl, şimdi de Körfez'de iki şehidimizin adına kütüphane kurmak için kolları sıvadı.

18 Nisan 2021 Saat: 13:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 406 kez okunmuştur

Gazeteci Eranıldan Örnek Davranış
Gazeteci Eranıl'dan Örnek Davranış

2016 yılında Şanlı Urfa Viranşehir Karakuzu Jandarma Karakolu'na PKK  tarafından yapılan saldırıda, 26 yaşında şehit olan Körfezli Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer ile yine, Siirt Kırsalında PKK tarafından şehit edilen Körfezli 22 yaşında ki Komando Er Emre Kaan Arlı adına açılacak olan kütüphane için çalışmalar başlatan Gazeteci Mustafa Eranıl; bayram sonrası kütüphanenin açılışını, düzenlemeyi planladığı bir programla gerçekleştireceği belirtildi.

MEZUN OLDUKLARI OKULDA

Şehitlerimiz adına kurulacak olan kütüphane, yine şehitlerimizin mezun oldukları Körfez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bünyesinde kurulacak olan kütüphaneye verilecek. Kütüphaneye şehitlerimizin özgeçmişleri, fotoğraflarının bulunduğu ayrıca her birine özel köşe yapılarak,  şehitlerimizin adı, mezun olduğu okulda yaşatılarak yeni neslin şehitlerimizi tanıması sağlanacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑