Güncel

İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal; “Önceliğimiz Kocaeli”

İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fabrika Direktörü Kutay Durna’nın da yer aldığı buluşmada Ünal, “Birçok şirket genel merkezini İstanbul’a taşırken Yıldız Grup burada. Globalleşme elbette önemli ama önceliğimiz Koca

10 Ağustos 2022 Saat: 14:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 243 kez okunmuştur

İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal; “Önceliğimiz Kocaeli”
İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal; “Önceliğimiz Kocaeli”

Dünya genelinde alanında ilk 100 şirket arasına giren İGSAŞ’ın Genel Müdürü İlkay Ünal, yaptığı değerlendirmede, "2004'te özelleştirmeyle beraber, İGSAŞ, Yıldız ailesine geçti. Yıldız Ailesi, 2004 yılından bu yana taş üstüne taş koydu. Bizim logo rengimiz yeşil. O yeşil, doğayı tarımı ve toprağı temsil ediyor olsa da Türk savunma sanayisine Kütahya fabrikasında bir çözüm ortağı. Farklı yatırım hayallerimiz var. Gelişmeye, büyümeye devam edeceğiz. Bizim 51 bayimiz var. İkinci jenerasyon bayilerimiz, birlikteliklerimiz var.

Şirketine bağlı 750 çalışanımız var. En büyük gücümüzü onlardan alıyoruz. Yıldız Ailesi, Kocaeli'ye yatırımlarını yapıyor. Hatta Fehmi Bey bu şehirde ikamet ediyor. Türkiye' nin başka şehirlerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Kocaeli ise ayrı bir yerde duruyor. Ülkenin 4-5 noktasında yatırımlarımız devam ediyor. Bu yatırımları yaparken çevreye, insana ve kanunlara uyarak çalışıyoruz. Birçok şirket genel merkezini İstanbul’a taşırken Yıldız Grup burada. Globalleşme elbette önemli ama önceliğimiz Kocaeli” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑