Güncel

Kaya’ya Önemli Görev

DSP’nin eski kurultay delegesi Orhan Kaya partisinden istifa ederek yeni kurulan BEP’ e geçiş yaptı. Kaya aynı zamanda BEP’in Genel Sekreter görevine getirildi.

11 Nisan 2022 Saat: 16:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 574 kez okunmuştur

Kaya’ya Önemli Görev
Kaya’ya Önemli Görev

Demokrat Sol Parti’nin ( DSP ) kurmaylarından olan eski kurultay delegesi Orhan Kaya DSP’den istifa ederek, DSP’nin eski Gölcük İlçe Başkanı İş adamı Çağlayan Garipoğlu’nun kurduğu Barış ve Eşitlik Partisi’ne ( BEP ) geçiş yaptı. Kaya aynı zamanda MKYK kararı ile aynı zamanda Barış ve Eşitlik Partisi’nin Genel Sekreterlik görevine getirildi.

AKSAKAL DSP’Yİ CUMHUR İTTİFAKINA TAŞIYOR

DSP ‘nin eski kurmaylarından olan BEP Genel Sekreteri Orhan Kaya “ DSP Bülent Ecevit’in bizlere bıraktığı bir mirastı. Genel Başkan Önder Aksal DSP’yi Cumhur İttifakına taşıyarak bu mirası ihanete sürüklediğini düşünüyorum. En son 17 Temmuz’da açılışı yapılan Çanakkale Köprü açılışında, Aksakal’ın kurdele yarışını büyük bir utançla seyrettim. Aksakal’a birlikte mirasın Cumhur İttifak’ına nasıl taşındığını ibretle seyrettim.

ECEVİT’İN MİRASINI TAŞIMAK ADINA YOLA ÇIKTIK

Bizler rahmetli Bülent Ecevit’in bizlere bıraktığı siyasi mirası ilkeli bir şekilde taşıyabilmek adına DSP içerisinden çeşitli nedenlerden ihraç edilmiş, istifa etmiş arkadaşlarımızla bir araya gelerek, Barış ve Eşitlik Partisi’ni kurarak, BEP çatısı altında rahmetli Ecevit’in bizlere bıraktığı mirası, Türk siyasetine ve ülkemize kazandırdıklarını daha ileriye taşımak amacıyla yola çıktık. Çok kısa sürede Kocaeli, Aydın, Muğla ve İstanbul başta olmak üzere İl Başkanlarımızın atamasını yaparak İl ve İlçe örgütlenmelerimiz için çalışmalar başlattık. Bu doğrultuda Kocaeli İl Başkanlığımızı Ali Akbayır ve yönetimine emanet ettik. Bizler rahmetli Ecevit’in mirasını korumak ve daha ileriye taşımak adına var gücümüzle çalışmalarımıza BEP çatısı altında devam edeceğiz “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑