Güncel

Kocaeli’de sağlıkçılar yarın iş bırakacak

TTB’nin sağlık çalışanlarının çalışma ve yaşam koşulların düzeltilmesi ve özlük haklarındaki iyileştirmeler talepleriyle ilgili Kocaeli Tabip Odası Kocaeli’de yarın iş bırakacak.

7 Şubat 2022 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 284 kez okunmuştur

Kocaeli’de sağlıkçılar yarın iş bırakacak
Kocaeli’de sağlıkçılar yarın iş bırakacak

Sağlık çalışanlarının çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilmesi, özlük haklarındaki iyileştirmeler toplumun sağlık hakkı ile ilgili Türk Tabipleri Birliği (TTB) diğer sağlık meslek örgütleriyle birlikte sağlık çalışanlarının gelirlerinin ve özlük haklarının iyileştirilmesi amacıyla 26 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasında Beyaz Nöbet ve 8 Şubat 2022 günü Beyaz G(ö)rev düzenleneceğini duyurdu.

AÇIKLAMA YAPACAKLAR

Kocaeli Tabip Odası geçtiğimiz hafta Kocaeli Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, “İnanıyoruz ki 8 Şubat G(ö)REV eyleminde hastanelerden randevu almayarak, randevularını iptal ederek halkımız bu piyasacı ve yaşam hakkımızı tanımayan sağlık sistemine sağlıkçılarla birlikte dur diyecektir” ifadelerine yer verildi. Kocaeli’de sağlık çalışanları yarın itibariyle iş bırakacak. Kocaeli Tabip Odası yarın saat 12.30’da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde konuyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑