Güncel

Kocaeli itfaiyesi bir yılda 10 bin 374 olaya müdahale etti!

2023 yılında tam 10 bin 374 olaya müdahale ederken, özellikle 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 82 kişiyi enkaz altından kurtardı.

2 Ocak 2024 Saat: 13:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 68 kez okunmuştur

Kocaeli itfaiyesi bir yılda 10 bin 374 olaya müdahale etti!
Kocaeli itfaiyesi bir yılda 10 bin 374 olaya müdahale etti!

Yangın, sel ve deprem gibi afetlere karşı yaptığı hızlı ve operasyonel müdahaleleriyle hayat kurtaran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2023 yılında tarih yazdı. Büyükşehir İtfaiyesi özellikle 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 82 cana umut oldu. Depremlerin ardından bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına katılarak insanüstü bir mücadele sergileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri; Adıyaman’da 15, Kahramanmaraş’ta 22, Defne ve Antakya’da ise 45 canı enkaz altından sağ salim çıkardı. Böylece Büyükşehir’in kahraman itfaiyecileri toplamda 82 vatandaşın hayata tutunmasını sağladı.

HATAY’I, MARAŞ’I EN İYİ KOCAELİ ANLADI

 

Kazalardan yangına, doğal afetlerden sahillerdeki cankurtaranlık hizmetlerine kadar çok geniş bir alanda vatandaşın yanında olan ve sayısız canı yeniden hayata döndüren Büyükşehir İtfaiyesi, 2023 yılında da adından söz ettirdi. Türkiye’nin en önde gelen teşkilatları arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 2023 yılında tam 10 bin 374 olaya müdahale ederken, özellikle 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ise her türlü kurtarma, enkaz kaldırma, deprem çadırı kurma kaldırma ve afet anında yapılması gereken birçok görevi yerine getirdi. Ülkemizi sarsan deprem felaketinde ‘Sizi en iyi biz anlarız’ düşüncesiyle seferber olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, arama kurtarma çalışmaları kapsamında 82 cana umut oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑