Güncel

Körfez’de 7/24 temizlik mesaisi

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınması sonrası cadde ve sokaklarda başlatılan temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

18 Nisan 2022 Saat: 16:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 233 kez okunmuştur

Körfez’de 7/24 temizlik mesaisi
Körfez’de 7/24 temizlik mesaisi

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu da Körfez’in dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdürdü. Günlük yaşamı aksatmamak için hassasiyetle yürütülen çalışmalar, gece de devam etti. Gündüz sokakları temizleyen ekipler, gece saatlerinde de kentin işlek noktalarında yıkama çalışması yürüttü.

 

ÇÖP KONTEYNERLERİ YIKANIYOR

Cadde ve sokakların rutin temizlenmesi dışında hanelerin önünde yer alan çöp konteynerleri de düzenli olarak özel araç tarafından yıkanarak hem kokması önleniyor hem de hijyenik hale getiriliyor. Ekipler cadde ve sokaklar dışında kent içerisindeki köprü ve hemzemin geçitlerin temizliğini de yürütüyor.

 

GECE MESAİSİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de hafta sonu gece saatlerinde ilçe genelindeki kaldırımları yıkayan temizlik işleri personeline kolaylıklar diledi. Altyapı dolayısıyla sürekli olarak yolları suladıklarını belirten Başkan Söğüt, “Bazı noktalarda kaldırımları da yıkayarak tozu biraz daha olsun azaltmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑