Güncel

KÖRFEZ’DE BU İSİMLERİN ÖDEMESİ KESİLDİ

Körfez Belediyesine bağlı İlimtepe Yapı Kooperatifinde üç üye’ye aylık 3.000 TL ödeniyordu. Bu isimler İbrahim Çırpan, Selahattin Kabadayıoğlu ve Murat Yazar’dı. genel kurulda oy birliğiyle 9.000 TL’yi bulan huzur hakkı ödemesinin kaldırılması karar

15 Mart 2021 Saat: 13:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 633 kez okunmuştur

KÖRFEZ’DE BU İSİMLERİN ÖDEMESİ KESİLDİ
KÖRFEZ’DE BU İSİMLERİN ÖDEMESİ KESİLDİ

İlimtepe Yapı Kooperatifinde ödenen huzur hakları Körfez Meclisi Grup Vekili Erkan Uygun tarafından sıkça dile getirilmişti. Uygun’un iddiasına göre bu kooperatifte üye bulunmuyordu ve boş bir kooperatif için hukuksuz yere huzur hakkı ödemesi yapılıyordu. Konu uzun bir süre boyunca gündem tutuldu, çeşitli tartışmalar yaşandı. 3 mart  tarihinde ise İlimtepe Konut Yapı Kooperatifinde genel kurul yapıldı. kurulda söz alan Kooperatif Başkanı İbrahim Çırpan, etik olmadığını ifade etti. Bunun üzerine genel kurulda oy birliğiyle 9.000 TL’yi bulan huzur hakkı ödemesinin kaldırılması kararı alındı.

ERKAN UYGUN AÇIKLADI

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP’li Erkan Uygun, “ özellikle 2 yıldır bu konuyu gündeme getiriyordum. 1 kişinin çalıştığı YARPAŞ’ta 5 kişiye ödenen huzur hakkı 1’e düşürülmüştü. Şimdi de işlevini yitiren İlimtepe Yapı Kooperatifinde huzur hakkı ödenmemesi kararı alındı. Bu muhalefetin başarısıdır. Doğru bir adım geç de olsa atılmıştır. Bu sebeple ben muhalefet olarak alınan kararı yerinde buluyor ve tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑