Güncel

Körfez’de rastgele atılan atıklar toplanıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gönüllü hayvanseverler tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan 30 torba atığı hızlıca aldı, imha etti

31 Aralık 2023 Saat: 23:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 115 kez okunmuştur

Körfez’de rastgele atılan atıklar toplanıyor
Körfez’de rastgele atılan atıklar toplanıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hayvanseverler tarafından yürütülen temizlik çalışması kapsamında Yavuz Sultan Selim ve İlimtepe bölgesinde toplanan 30 torba atığı hızlıca alarak imha etti. Hayvan Bakım Noktaları çevresindeki çalışma kapsamında, çevreye rastgele bırakılan şişeler dışında farklı atıklar da çıktı.

“ÇEVRE HEPİMİZİN”

Körfez Belediyesi, ilçedeki çeşitli gönüllü ekiplerle birlikte sosyal sorumluluk kapsamında ortak çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Çevreyi kirletmemek, korumak bizlerin elinde. Lütfen atıklarınızı rast gele bırakmayın. 500 00 50 Çağrı Merkezimizi arayın, bizler hızlıca alalım” mesajıyla sosyal medyadan çalışmayı paylaştı.

ÖNÜNE GEÇİYORUZ

Hayvanseverlere de yürütülen çalışmadan dolayı teşekkür eden yetkililer, “Hayvan Bakım Merkezi’mizde günlük olarak yem koyarak sokak hayvanlarımızı besliyoruz. Bu noktada da en büyük destecimiz Körfezli hayvanseverlerimiz. Birlikte çalışma yürüterek rastgele ortalığa bırakılan ‘et-kemik’ dolayısıyla oluşan görüntü kirliliğinin de önüne geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑