Güncel

Kuruçeşme’lilerden Hürriyet’e Tepki

Kuruçeşme’liler Derneği geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısıyla seçimlerden önce verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle Belediye Başkanı Hürriyet’e tepki gösterdi.

3 Nisan 2021 Saat: 17:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 671 kez okunmuştur

Kuruçeşme’lilerden Hürriyet’e Tepki
Kuruçeşme’lilerden Hürriyet’e Tepki

31 Mart seçimleri öncesi Kuruçeşme Mahallesi’ni ziyaret ederek burada yaşayan gençler ve vatandaşlara bir çok söz veren Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediye Başkanlığı’na seçildikten sonra verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle bir çok tepki almıştı. Geçtiğimiz gün Kuruçeşmeliler Derneği’ de bir basın toplantısı düzenleyerek Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, 31 Mart seçimlerinin 2 yıl geçmesine rağmen hiçbir sözünü yerine getirmediğini ifade ederek tepki gösterdi.

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ

Kuruçeşmeliler Dernek binası önünde bir araya gelen Kuruçeşme esnafı ve sakinleri yapılan basın açıklamasıyla Başkan Hürriyet’e tepkilerini gösterdi. Dernek Başkanı Gökhan Akkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilk ziyaretlerini derneğimize 7 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirdiğinde “ İzmit’in imkanları çok geniş. Genç arkadaşlarımıza iş imkanı sağlayacağız. Kuruçeşme’de bir proje yapacağımızda buranın gençlerini değerlendireceğiz, Kuruçeşme’yi Kuruçeşmelilerle yöneteceğiz “ sözlerini vermişti. Fakat seçimlerden sonra Kuruçeşme üvey evlat muamelesinden kurtulamamış aksine bununda ötesine gidilerek hiç olmadığı kadar ötekileştirilmiştir ifadelerine yer verdi. 

VERİLEN SÖZLER ÇABUK UNUTULDU

Temsiliyet noktasında hiç bu kadar zayıf kalmayan mahallemiz bu dönem karşısında muhatap alacak kimseyi bulamamaktadır diyen Kurçeşmililer Dernek Başkanı Gökhan Akkaya “ Belediye ye belirli mahallelerden onlarca insan işe girerken Kuruçeşme’yi yok saymak hangi vicdana sığar. Fatma hanım 2 yıl önce verdiği sözleri çabuk unutmuştur. Verdiği sözleri hatırlamayanlara bu mahalle halkı yeri ve zamanı geldiğinde hatırlatmasını bilir “ dedi. Başkan Akkaya son olarak “ Mahallemizde hiçbir geçerliliği olmayan insanlarla problemleri aşamazsınız. Bu mahalle kimsenin tekerinde değildir. Bunun aksini iddia eden kim varsa buyursun Kuruçeşme Meydanına bekliyoruz. Hiçbir şey olmamış gibi davranamazsınız. Bu şekilde davranmaya devam ettiğiniz sürece, demokratik çerçevede bu protestoların devamı da gelecektir. Çözüm arayanların için çözüm adresi seçim zamanı söz verdiklerinizdir “ sözlerini vurguladı. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet daha önce de İzmit Belediyesi’nin düzenlediği dünya 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Kuruçeşme mahallesi sakinleri tarafından “ sözünü tut başkan “ sloganları eşliğinde protesto edilmişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑