Siyaset

MHP Körfez’de sürpriz başkan aday adayı

Önceki dönem Körfez Belediye Meclis Üyesi olan, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Gümüş aday adaylık başvurusu için Ankara’ya gidiyor.

14 Kasım 2023 Saat: 11:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 233 kez okunmuştur

MHP Körfez’de sürpriz başkan aday adayı
MHP Körfez’de sürpriz başkan aday adayı

Körfez de geniş bir çevresi bulunan ve sevilen iş insanlarından olan Mehmet Gümüş,  önceki dönemin meclis üyelerindendi. Son yerel seçimlerde aday olmayan Mehmet Gümüş,  belediye başkanlığı için aday adayı olacağı yakın çevresinden öğrenildi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) önemli isimlerinden olan Gümüş’ün Ankara’ya giderek aday adaylık başvurusunu yapacağı söyleniyor.

SEÇİMİ PARTİSİNDEN YANA KULLANDI

Uzun zamandır sessiz olan MHP Körfez de bu gelişme ile hareketli günlerin başlaması bekleniyor. Süreç için de başka siyasi partilerden de teklifler alan Mehmet Gümüş,  mhp den başka yerde siyaset yapmayacağını söyleyerek seçimini partisinden yana yapmış oldu.

MEHMET GÜMÜŞ KİMDİR?

İnşaat Mühendisi olan Mehmet Gümüş, halen Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı. Daha önce 3 dönem STK Başkanlığı yapan Gümüş, Körfez Ticaret Odası’nda 3 dönem meclis üyeliği ve  yönetim kurulu üyeliği yaptı. Bir önceki dönem MHP’den Belediye Meclis Üyeliği yapan Gümüş,  5 sene İmar komisyonunda yer aldı. Körfez Hacı Osman Mahallesi doğumlu olan Gümüş, İngilizce, Rusça, Azerice biliyor. Eskişehir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitiren Gümüş,  Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümünde tezsiz yüksek lisans yaptı. Gümüş evli, 2 çocuk babası ve Gümüş İnşaat adlı firmanın sahibi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑