Güncel

Muhtarlardan Hatay'da yapılacak okul için bağış seferberliği

Kocaeli'de muhtarlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma uğrattığı Hatay'da yapılacak okul için başlatılan kampanyaya 151 bin 550 lira bağış yaptı.

2 Ocak 2024 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 82 kez okunmuştur

Muhtarlardan Hatayda yapılacak okul için bağış seferberliği
Muhtarlardan Hatay'da yapılacak okul için bağış seferberliği

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat'taki depremlerin ardından afetzedelere yardım amacıyla kurulan Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu, Belediyenin desteği ve hayırseverlerin bağışıyla Hatay'da kurulan rehabilitasyon merkezinin ardından şimdi de okul yaptırmak için kolları sıvadı.

Başlatılan bağış kampanyasına katılan mahallelerin muhtarları, okulun yapımında kullanılması amacıyla 151 bin 550 lira bağış topladı.

Bu kapsamda Muhtarhane'de gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Numan Balaban, Kocaeli Üreten ve Yöneten Kadınlar Platformu Başkanı Sevim Pekyürür ve ilçelerin muhtar dernekleri başkanları katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, platform üyelerine ve yardım kampanyasına destek veren mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑