Güncel

Picassolar Ulusal medyada yankı buluyor

Kentte başlattıkları boyama çalışmalarıyla İzmit’in Picassoları ilan edilen İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ulusal medyada yankı bulmaya devam ediyor

23 Mayıs 2021 Saat: 14:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 432 kez okunmuştur

Picassolar Ulusal medyada yankı buluyor
Picassolar Ulusal medyada yankı buluyor

 

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, merdivenleri ve duvarları rengârenk boyayarak yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. İzmit’te artık kendilerine ‘Picasso’ denilen personeller, yetenekleriyle vatandaşları büyülüyor. İzmit’in Picassoları sadece İzmit’le sınırlı kalmayıp Ulusal medyada da yer almaya devam ediyor.

 

VATANDAŞTAN TAM NOT

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in “Picassolarım” dediği Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin yeteneği CNN Türk Haber’de yerini aldı. Yetenekleriyle kendilerinden söz ettiren ve vatandaşlardan tam not alan personeller, resim yeteneklerini daha da geliştirip tüm kenti renklendirmeye ve İzmit halkını gülümsetmeye devam edeceklerini belirttiler.

 

‘PİCASSO’ DİYE BAHSETMELERİ MÜKEMMEL BİR DUYGU

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü Bölge Amiri Kerem Kocaderi CNN Türk’e verdiği röportajda öncelikle kaldırım boyama çalışmalarıyla başladıklarını belirterek, “Temizlik işlerinde çalışan ve yetenekleri yüksek olan personeli tespit ederek bu işi daha da ilerletmek istedik. ‘Picasso’ diye bahsetmeleri mükemmel bir duygu. Biz de kendimizi ilerletmeye çalışıyoruz. İnternet üzerinden ressamların çalışmalarına bakarak çıtayı daha da yükseğe çıkarma konusunda çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑