Güncel

Turan Şahin Avukatlar Günü’nü Kutladı

Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin 5 Nisan Avukatlar günü vesilesiyle tüm Avukatların ve Avukat adaylarının özel günü’nü kutladı.

5 Nisan 2021 Saat: 20:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 432 kez okunmuştur

Turan Şahin Avukatlar Günü’nü Kutladı
Turan Şahin Avukatlar Günü’nü Kutladı

Kentimizin en aktif derneklerinden biri olan ve  kentimizin en çalışkan dernek Başkanlarından  Kocaeli Tokatlılar Dernek Başkanı Turan Şahin 5 Nisan Avukatlar günü vesilesiyle   Hak, Hukuk, Adaletten, yana olan tüm Avukatların bu özel gününü kutlamak için Kocaelinde  Avukatlarımız'ın temsilcisi olan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin'i makamında ziyaret ederek Baro Başkanının  nezdinde tüm Avukatların ve Avukat adaylarının  bu özel günü kutladı.

Hukuk sisteminin önemli yapı taşları içerisinde olan hukuk devletinin olmazsa olmazı, yargı erkinin  temel taşı ve en büyük güvencesi olan savunma mesleğinin temsilcileri olan Avukat larımızın bu özel gününü  kutluyorum dedi . Baro Başkanı Av Bahar Gültekin  Turan Şahin in bu nazik ziyaretinden dolayı hem Şahin,e hemde temsilcisi olduğu hemşehrilerine teşekkürler etti. Güzel sohbet eşliğinde ikram edilen kahve de içildi .

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑