Asayiş

Valilikten, rehine olayı ile ilgili açıklama

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde bir Tır Şoförünü rehin alarak, saatler boyu trafiği kilitledikten sonra teslim olan Fatih B. ile ilgili, Kocaeli Valiliği'nden açıklama geldi.

23 Aralık 2023 Saat: 19:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 79 kez okunmuştur

Valilikten, rehine olayı ile ilgili açıklama
Valilikten, rehine olayı ile ilgili açıklama

Kuzey Marmara Otoyolu üzeri Kocaeli geçişi Körfez Sevindikli mevkiinde meydana gelen olayda, bir tır şoförünü rehin alan Fatih B. isimli şahıs, dakikalarca canlı yayın yapıp son olarak içişleri bakanı Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra teslim oldu. Kocaeli Valiliği tarafından olayla ilgili yazılı bir açıklamada bulunuldu.

YAKALANMAMAK İÇİN YAPMIŞ

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

“Çok sayıda suçtan araması bulunun bir şahıs, Sakarya ilinde yakalanmak istenmesi üzerine tır şoförünü rehin alarak kaçmaya başlamış, ilimiz sınırlarında güvenlik birimlerince durdurulmuştur. İçişleri Bakanımız Sayın Ali YERLİKAYA zanlıyla telefon ile görüşerek Türk Adaletine teslim olmasının kendi yararına olacağı konusunda ikna çalışmaları sonuç vermiş, zanlı saat 18.15 itibariyle rehineyi bırakmış, zanlı da güvenlik birimlerince teslim alınmıştır. Bu esnada Kuzey Marmara Otoyolu Güvenlik sebebiyle iki yönlü olarak ulaşıma kapatılmış, zanlı ve rehinenin teslim alınması sonucunda trafik tekrar açılmıştır. Kuzey Marmara Otoyolunun Trafiğe kapatıldığı süre içerisinde oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle vatandaşlarımızın göstermiş olduğu anlayışa teşekkür ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur”

kaynak: Kocaeli Gündem

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑