Güncel

Yağmurdereliler iftarda buluştu

Kentimizin kalabalık sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği yönetimi, iftar programına ev sahipliği yaptı.

18 Nisan 2022 Saat: 17:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 337 kez okunmuştur

Yağmurdereliler iftarda buluştu
Yağmurdereliler iftarda buluştu

Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda davetlileri selamlayan dernek başkanı Kadir Er, “Düzenlediğimiz bu organizasyonda dostlarımızla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduk. Sizleri aramızda görmek çok güzel. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum dedi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Gümüşhaneli dostlarımızla bu akşam bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Hepinize çok değer veriyoruz. Bu özel organizasyon dolayısıyla dernek yönetimimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan protokol mensupları ile derneğin kurucu başkanı ile başkanlık görevini yürüten isimlere plaket verilerek hizmetleri için teşekkür edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Grup Anka tarafından seslendirilen ilahiler keyifle dinlenirken semazen gösterisi de ilgi ile izlendi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑