Siyaset

Yıldıztekin'den mesaj "Zihinsel dönüşüm başlatacağız"

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, geride bıraktığımız hafta sivil toplum kuruluşları ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra, sportif ve kültürel etkinliklere katıldı.

5 Şubat 2024 Saat: 16:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 95 kez okunmuştur

Yıldıztekinden mesaj Zihinsel dönüşüm başlatacağız
Yıldıztekin'den mesaj "Zihinsel dönüşüm başlatacağız"

 İlçelerde nabzın attığı her noktada yer alan İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, yoğun  bir hafta sonu geçirdi. İsmail Altay K-1 Fight Arena Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası, Kocaeli Erzurumlular Derneği kongresi ve Dilovası Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Erzurum Yöresel Ürünler Tanıtım Günü programlarına katılan Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci’nin aday tanıtım programında ise önemli açıklamalarda bulundu. Çayırovalılar’a seslenerek, Çayırova’yı ve Büyükşehir’i kazanmaya geldiklerini ifade eden Yıldıztekin, şunları söyledi:

“ZİHİNSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATACAĞIZ”

“Biz buraya Çayırova’yı ve Kocaeli’yi kazanmak için geldik. Hepinizin buna inanmasını istiyorum. Kocaeli halkımıza şunun sözünü veriyorum: Biz o makamı kazanacağız ve o makamdaki koltuğu ters çevireceğiz. Millet aşkıyla, devlet aşkıyla gece-gündüz çalışıp devlet adamı gibi davranacağız. Zihinsel dönüşümü başlatarak toplumdaki kutuplaşmaları hep birlikte yok edeceğiz. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve particilik yaptırmayacağız. Seçildiğimiz gün, 2 buçuk milyon Kocaelili vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Bize inanın. Göreceksiniz, Allah’ın izniyle Mart ayında gümbür gümbür gelerek o bayrağı Kocaeli’ye dikeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑